Personvern | MCHost

Brukere

Når du kjøper server hos oss så vil du sitte med to brukere.
En bruker på account.mchost.no og panel.mchost.no


Account.mchost.no

Brukerkontoen din på account.mchost.no blir brukt til betaling av din server, og vil derfor være brukeren som inneholder mest personlig informasjon.

Navn

Denne informasjonen benytter vi for å kunne indentifisere brukeren. Dette blir også benyttet for å kunne gi rask support til brukeren.

Epost

Vi bruker epost til å kommunisere med brukeren av produktet våres, dette kan være i tilfeller der våres vilkår blir brutt eller at det forekommer nedetid, dette blir også brukt til å resette passordet til brukeren i tilfellet der brukeren har glemt passordet.

Passord

Passordet ditt blir brukt som en nøkkel når du skal logge inn på brukeren din, dette blir ikke lagret i klartekst, men blir kryptert før det blir lagret, slik at vi ikke kan lese ditt passord.

Transaksjoner

Vi benytter Stripe og Paypal til å motta betalinger, du finner mer info rundt dette under "Tredjepart" litt lenger under på denne siden.


Panel.mchost.no

Brukerkontoen din på panel.mchost.no blir brukt til kontrollering av serveren din, denne inneholder ikke mye personlig informasjon.

Epost

Dette blir brukt som ditt brukernavn og kan bli brukt som medie ved resetting av glemt passord.

Passord

Passordet ditt blir brukt som en nøkkel når du skal logge inn på brukeren din, dette blir ikke lagret i klartekst, men blir kryptert før det blir lagret, slik at vi ikke kan lese ditt passord.


Tredjepart

Google analytics: Vi bruker Google analytics for å kunne vite målgruppen vi når til, dette bruker vi til å få oversikt over hva målgruppen våres består av. Vi kan også bruke informasjonen til blandt annet å vite hvilket medie brukerne våres aksesserer nettsiden våres på, som da kan bli tatt til betratning i utvikling videre av nettsiden og gjøre den mer brukervennlig. Brukerens informasjon vil ikke kunne knyttes tilbake til en enkeltperson utifra resultatene vi har tilgang på.

Paypal: Vi benytter Paypal som en betalingsmulighet for å kunne ta betalt for våres tjenester, denne informasjonen knytter transaksjoner gjort av en bruker med profilen på våres nettside. Denne informasjonen blir brukt automatisk for å knytte betalinger mot en tjeneste gjennom oss, og kan bli brukt som informasjonskilde om det skal forekomme problemer, chargebacks eller svindel.

Stripe: Vi benytter Stripe som en betalingsmulighet for å kunne ta betalt for våres tjenester, denne informasjonen knytter transaksjoner gjort av en bruker med profilen på våres nettside. Denne informasjonen blir brukt automatisk for å knytte betalinger mot en tjeneste gjennom oss, og kan bli brukt som informasjonskilde om det skal forekomme problemer, chargebacks eller svindel, de behandler også kortinformasjon som er knyttet til MCHost, dette er for å øke sikkerheten rundt kortinformasjon.